Post by mortmukveduge on Mar 8, 2022 22:36:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - kuchařské hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - kuchařské hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - kuchařské hry 2022 version ▞▞▞
Art of Conquest: Dark Horizon Vaidmenų žaid. ghib
Víš co!!! hra je roztomilá, zábavná, návyková, ale nelíbí se mi ta věc, že potřebuji stahovat každou novou restauraci, nechci ji stahovat, protože mi dochází úložný prostor a nemám více mobilního datového připojení i doufám, že je to všechno zdarma 😔😔😔!!! Tu hru miluji, ale nerad spotřebovávám svůj úložný prostor a mobilní datové připojení, to je ono!!! Děkuji 💚💚💚 ale je to zábavná, roztomilá, návyková hra 🥰🥰🥰
Utratil jsem 8,99 £ za drahokamy, ale když jsem se znovu přihlásil do hry, vrátil jsem se na úroveň 2, i když jsem byl na úrovni 32, všechny moje drahokamy kromě 25 zmizely. Měl jsem 400 . Požádalo mě to, abych si hru uložil za 10 drahokamů. Nevím proč. Kontaktoval jsem podporu v aplikaci, ale protože jsem odmítl vyfotografovat svou účtenku, byl jsem ignorován a už jsem nedostal odpověď. Livid!! Kdybych mohl zastavit platbu, udělal bych to. Nenechte se za tyto aplikace připravit o své peníze
Tolik zábavy! Pomáhá mi uvolnit se a uvolnit se! Miluji to!
Na úrovni 9 hra zamrzne a nemůže se tam pohnout za pouhé 2 hvězdičky, pokud to není opraveno
Moc dobrá hra
Super hra
Bylo to úžasné, ale toto je pouze hra v kavárně, toto není hra v restauraci
Tahle hra se mi moc líbí. Musíme udělat tolik lahodných jídel, ve skutečnosti miluji hry na vaření. Takže mám rád hry na vaření, ale ze všech her je to nejlepší hra, kterou jsem nikdy nehrál, děkuji za vytvoření této hry a oceňuji celý tým za to, že vytvořil tuto skvělou hru. Děkuju.
Když jsem to odinstaloval na 2. restauraci, upgrade spotřebičů stojí příliš mnoho. 1. resto, počkejte 30 minut nebo zaplaťte 4 drahokamy, abyste mohli jít max. 2. resto, 32 drahokamů nebo počkejte 4 hodiny. Příliš vysoké srovnání než u jiných podobných her.
Příliš mnoho problémů s touto hrou; kuchyňské vybavení přestane fungovat, dosáhne cíle, ale systém řekl, že jsem ani žádné jídlo nevyhodil do koše (kontaktoval podporu a ukázal snímek obrazovky, řekl mi, abych nahrál video, což je příliš obtížné), hry se stále dožadovaly výběru postup na telefonu nebo serveru příliš často, mnohokrát jsem ztratil svůj postup poté, co jsem strávil mnoho hodin, hrál jsem světové turné, dokud nedosáhl nejvyšší úrovně, ale žádné odměny, přišel jsem na 1. pozici v týmu, ale žádné odměny...
zatím super hra bez sekání jde to dobře načíst tak uvidíme jak to bude dál
TUTO HRU SMAŽU. NA VAŠE E-MAILY NEBUDU DÁLE ODPOVÍDAT. JEHO JEDNODUCHÉ, ŽE PROBLÉM NENÍ VYŘEŠEN. Hra je zábavná, ale má jeden háček. Je potřeba to co nejdříve opravit. Když hru po dohrání zavřete, když se k ní vrátíte jindy, požádáte vás, abyste si vybrali mezi 2 minulými body uložení, které vám hra automaticky uložila. Což NENÍ tam, kde jste skončili, když jste hráli naposledy.
Cooking Crush: mutfak oyunları Arcade rrz
Zabírá to mnoho drahokamů příliš rychle, než když mám skutečně peníze, pokud vyčerpají všechny drahokamy, NEBUDETE to moci aktualizovat, jen je to frustrující a nestojí to za můj čas.
Našel jsem, že tato hra mi bere coin a zpomaluje mou hru, abych si vzala drahokamy, které jsem utratila za nákupy, několikrát zamrzla, což mi umožnilo utrácet peníze za drahokamy, abych držel krok s neférovou hrou.
Hra je dobrá, ale každá úroveň vyžaduje diamanty, ale dávat diamanty je mnohem méně a berete více.
Je to ztráta času. Zkoušel jsem to a zamrzá to, když děláte toasty s máslem a sirupem, nedovolí mi to podávat. Vážně je potřeba opravit chyby. Proč neupřesníš, jak to zatracené máslo a sirup jde na toast.
Milujte hru tak daleko. Dokončila jsem první restauraci a když jdu do Deli, nemůžu hrát. Zákaznický servis se snažil pomoci, ale stále to nefunguje.
To nemůžeš myslet vážně! Vydělávat mince v různých restauracích bez sledování reklam bylo dost pomalé. NYNÍ aktualizace stojí mince A drahokamy??!! To zachází příliš daleko. Tohle bylo dobré, dokud to trvalo. I když chápu, že bezplatná hra může stát peníze, nejsou na to reklamy? Měl jsem počkat, až bude aktualizace vynucena, místo abych to udělal sám; teď si musím najít jinou hru na vaření a tahle se mi líbila. Díky moc kluci za tento úžasný vánoční dárek: zničení této hry.
Je to příliš těžké, příliš rychlé, pokud si nechcete koupit vylepšení. Buď vytvořit hru zdarma, nebo ne! Jsem unavený z těchto „zdarma“ her, které ve skutečnosti nejsou zdarma, protože pokud chcete hrát déle než 2 úrovně, budete muset zaplatit.
Tato aktualizovaná verze je trochu příliš dramatická. Zamrzá a já musím čekat 25 minut na upgrade spotřebičů!! Rozhodně to vypadá jako downgrade z předchozí verze
Musíte zkontrolovat svou vlastní hru. Stále je to plné bugů. Tuto hru jsem zkoušel podruhé. Už ne.
Velmi zábavná hra na hraní a učení
Cooking Crush - 玩烹饪游戏和时间管理游戏 街機 err
Když to vidím kromě jiných her na vaření, je to velmi pěkné
Tato hra je tak zábavná, že nemusíte platit žádné skutečné peníze, abyste něco dostali, pokud to čtete, doporučuji vám ji nainstalovat!
Velmi zábavné hrát, kdyby vám dali více diamantů.
Nelíbí se mi, že se mince a drahokamy nepřenášejí ze hry do hry. U každé hry musíte začít od nuly a může se prodražit.
Miluji tuto hru Myslím tím, že dostáváte zdarma diamanty zdarma odměny zatím tak dobré ne jako jiné hry mají spoustu reklam a v páté úrovni už musí kupovat diamanty dobrá práce baví mě to
Jako celek se mi hra líbí. Líbí se mi, že to můžete hrát, aniž byste si něco kupovali. Myslím, že množství a načasování reklam jsou dobré, ale mnoho reklam samotných je dost prostopášných. Také miluji úroveň lahůdek. Je to náročné, ale dosažitelné. Úrovně po něm jsou zatím bohužel mnohem jednodušší než ten. Přál bych si, aby byly trochu náročnější jako konec lahůdkářské restaurace.
Hra je tak dobrá, ale teď jsem uvízl na úrovni 10 v restauraci tandoori, neotevře se další úrovně, i když jsem posbíral všech 10 klíčů k otevření další fáze úrovní v restauraci, co s tím mám dělat? Chci dokončit hru.
Skvělá grafika, snadná hra, ale náročná. Spousta způsobů, jak získat drahokamy a vylepšení!
Je to zábavné, jednoduché a pěkné, ale ty, ale když toho nemáš dost, nemůžeš pokračovat, já jsem a také je to závadné
Absolutně miluji tuto hru!!!! Skvělá práce, líbí se mi to rychlé tempo!!❤
Nejlepší hra všech dob.... 😎😎Miluji ji... Tak moc..... Navrhuji vám všem, abyste si tuto hru nainstalovali......❤❤🔥
Kdysi jsem tuto hru hrál každý den a miloval jsem ji. Doporučil jsem všem svým přátelům a všem nainstalovaným. Ale nedávno aktualizace zkazila zábavu! Což je celý smysl hraní her, protože je to zábavné a příjemné. Teď jsem tak zklamaný a smutný, že už mě to nebaví. Nevím, proč to musíte měnit, když to na začátku tak dobře fungovalo. Nutnost sledovat video, abyste upgradovali spotřebiče a přísady, zabíjí zábavu a radost.
Líbí se mi tato hra, protože reklamy závisí na vás, pokud zdvojnásobíte svou odměnu a také dává nekonečné životy.
Skvělá hra s mnoha odměnami, které se snadno hrají
Mohu dát pouze 3 hvězdičky, protože musím platit diamanty 💎 za upgrade vybavení a jídla z určité úrovně. Malé zklamání
Jsem si docela jistý, že jsem tuto hru B-4 hrál, ale má něco jiného než ta druhá, (starší), verze.
Je to velmi zajímavá hra, ale kdykoli se chci posunout na jinou úroveň, nekliknou, ale spíše se objeví prázdný vzhled
Neustále se ptá na ukládání dat a já jedno stisknu a ukazuje to úplně jinak. Právě jsem ztratil všechny diamanty a vylepšení, na které jsem čekal (45 minut). Opravdu otravné. Čas hledat jinou hru.
Moc malé výdělky.... Je mnoho lepších her na toto téma..... Mažu
Snazší, než jsem očekával, po 2 resterantech to nebude těžší, pokud budete dělat každodenní výzvy (omlouvám se, neumím to tak dobře napsat)