Post by mortmukveduge on Mar 8, 2022 22:39:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τα πρωτεύοντα ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι βοηθά τους ανθρώπους να γνωρίζουν ακριβώς πόση ποσότητα από ένα συστατικό χρειάζεστε και μπορείτε επίσης να περιστρέψετε έναν τροχό που μπορεί είτε να σας δώσει 3 φορές στην περιστροφή σας ένα νέο συστατικό είτε χρήματα!!!!! Αυτό το παιχνίδι αξίζει εντελώς να το κατεβάσετε btw δεν παίρνετε πραγματικά χρήματα διαφορετικά αυτό το παιχνίδι αξίζει να το κατεβάσετε!!!!!
Είναι κακό
Τέλειο
Καλές διαφημίσεις παιχνιδιών αλλά όχι πολλές δεν μου αρέσει ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει η επόμενη παραγγελία, αλλά γενικά είναι ένα καλό παιχνίδι
Είναι πολύ διασκεδαστικό και ωραίο παιχνίδι! 👍🏼
Εάν είστε στην αγορά για να παρακολουθείτε διαφημίσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα, τότε αυτή είναι η εφαρμογή για εσάς. Τι σπατάλη ενέργειας να το κατεβάσετε.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις πρέπει να βγαίνουν γιατί σχεδόν κάθε 30 δευτερόλεπτα εμφανίζεται μια διαφήμιση, δεν μπορώ να παίξω και γίνεται ενοχλητικό, γι' αυτό της έδωσα τρία.
Blend It 3D 1.3.14 Download Android APK | Aptoide
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά νιώθω ότι θα μπορούσατε να προσθέσετε περισσότερα πράγματα σε αυτό γιατί του λείπει κάτι, αλλά απλά δεν ξέρω τι μπορεί αυτό το παιχνίδι να γίνει καλύτερο.
Το καλύτεροοοοοοοο!!!😀😁 αλλά το βαριέσαι λιγο!😑😐😑😥
Γιατί αυτό το παιχνίδι μου έδωσε κάποιο ταλέντο
αξιοπρεπές παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε για όσο χρόνο θέλετε, αλλά είναι πολύ εύκολο και γίνεται πολύ γρήγορα βαρετό. θα ήταν καλό για τα μικρότερα παιδιά, αλλά συνεχίζω να παίρνω τέλειες βαθμολογίες χωρίς πρόβλημα. Παίξτε αυτό μόνο αν δεν έχετε άλλη επιλογή.
Αυτή είναι η αγαπημένη μου, αλλά το μόνο πράγμα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις που είμαι προβληματισμένος! με αυτές τις διαφημίσεις, αν μπορείτε να κάνετε τη βελτίωση, τότε νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ
Αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και δεν έχω κανένα πρόβλημα 😊👌 είναι καλό παιχνίδι δοκιμάστε το για διασκέδαση 😀
Ανακατέψτε ποτά στο υπέροχο παιχνίδι μαγειρικής και διαχείρισης μπαρ! 🍹 Blend It 3D – Ατελείωτο Blending 🍹 Είστε έτοιμοι να γίνετε χειριστής smoothie και ο πιο πρωταγωνιστής από τους 🍸 barista; Το Blend It 3D είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό, σούπερ περιστασιακό παιχνίδι μαγειρικής και διαχείρισης εστιατορίων που σας μεταφέρει σε ένα τροπικό νησί και σας βάζει πίσω από ένα μπαρ στην παραλία, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε συνδυασμό για να εξυπηρετήσετε μια πολύχρωμη σειρά πελατών νόστιμα (και μερικές φορές ενοχλητικά) ποτά με εξωτικά υλικά 🍓 🥭
Είναι καλό, αλλά τα χέρια κόβουν σε αυτό το παιχνίδι που δεν είναι σωστό και τα τηλέφωνα μπλέκονται επίσης στο μίξερ που δεν μου άρεσε σε αυτό το παιχνίδι☺☺☺
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι ειλικρινά, αλλά του έδωσα 4 αστέρια λόγω των διαφημίσεών σας, περιέχει πάρα πολλές διαφημίσεις μετά την παρασκευή του χυμού, υπάρχει μια διαφήμιση. Έχει πλάκα Το λατρεύω αλλά βελτίωσέ το και μετά θα δώσω 5 αστέρια.
Run Ball 3D. 2021-03-16. 2048 Balls - 3D Merge Shooting. 2021-05-20. Balls Run Merge 2048. 2020-11-27 ... Blend It 3D. Flex Run 3D
Μου αρέσει, αλλά οι πολλές διαφημίσεις μερικές φορές μπορεί να είναι τρομακτικές
Ο λόγος για τον οποίο του έδωσα 3 αστέρια είναι επειδή υπάρχουν πολλές προσθήκες και επίσης επειδή δεν σας αφήνουν να επιλέξετε τα δικά σας ποτά για να φτιάξετε, οπότε αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτό, αυτό είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας αρέσει
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό! Είναι σαν να είσαι ένα πραγματικό κορίτσι/άντρας smoothie, αλλά πρέπει να αλλάξεις όλες τις διαφημίσεις που ποτέ δεν ξέρεις αν οι διαφημίσεις θα είναι 5 δευτερολέπτων ή 30 δευτερολέπτων. Φτιάξτε λοιπόν αυτό το παιχνίδι δωρεάν
Καλο
Μπορείτε να κατανοήσετε εύκολα τους χειρισμούς. Χωρίς διαφημίσεις. ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Joy Pony ... Pregnancy Idle 3D Simulator. Δωρεάν ... Blend It 3D. Δωρεάν.
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά είναι τόσο επαναλαμβανόμενο και οι διαφημίσεις δεν φορτώνονται σωστά, θα έδιναν 3-4 αστέρια αν επιλύονταν αυτά τα προβλήματα.
Κορωνοϊός: Προηγμένο μικροσκόπιο δίνει την πρώτη 3D ...
Εντάξει ιδέα, αλλά οι προσθήκες είναι κάπως ενοχλητικές. Επίσης, το γεγονός ότι μπορείτε να ανακατέψετε τα δάχτυλά σας είναι ανησυχητικό.
RAISE3D Pro2 Plus – Επαγγελματική 3D Εκτύπωση - Thes3D
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι! Διαφημίσεις πριν από κάθε αποστολή και ενδιάμεσα σε μερικές όμως....
Πολλές διαφημίσεις
Blend It 3D Pro příležitostné hráče ylzx
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά ΠΟΛΥ σε πολλές διαφημίσεις ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, αλλά χρειάζεται να αφαιρεθούν οι διαφημίσεις έτσι.. ναι ελπίζω να βοηθήσει 😃😅
Είναι το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου και μαρεση πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ
Αυτό το παιχνίδι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και είναι αλλά όταν άνοιξα το παιχνίδι, μετά από λίγο καιρό το παιχνίδι επέστρεψε στην αρχική οθόνη. Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη αυτό. Νομίζω ότι είναι πρόβλημα συσκευής ή πρόβλημα παιχνιδιού.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό. Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις σε σύγκριση με τον χρόνο παιχνιδιού. Κάνει να μην αξίζει τον κόπο.
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
Είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ διαφημίσεις. μόλις τελειώσω μια ανάμειξη μου δίνει διαφήμιση. Είναι ενοχλητικό, μόλις το αφαιρέσετε, θα έχετε έναν ευχαριστημένο πελάτη 5 αστέρων!
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά σύντομα θα το έβαζες και μετά θα κλείσεις το καπάκι και θα το ανάψεις και υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά γενικά είναι καλό
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι κάθε παιχνίδι που παίζεις πρέπει να βλέπεις μια διαφήμιση που είναι χάλια. Κανείς δεν θέλει να παρακολουθήσει μια διαφήμιση κάθε παιχνίδι που παίζετε
Απλά κλείστε το ίντερνετ 😎
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά μισώ τις διαφημίσεις που με τρελαίνουν, θέλω απλώς να διασκεδάσω παίζοντας το παιχνίδι
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά οι διαφημίσεις ήταν πραγματικά απολαυστικές
Βαθμολογώ 2 αστέρια γιατί έχει τόσα πολλά προβλήματα.
Επαναλήπτης διαφημίσεων που καταπολεμά το άγχος, πόσο άχρηστος είσαι '_'
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Ролеви upz
Flip-book animation; Κινούμενη εικόνα της σπονδυλικής στήλης; 3D ... Play the "walk" animation on component "spinemodel" and blend against previous
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι αυτό είναι τόσο πολύ......... Ικανοποιητικό και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Παίζω αυτό το παιχνίδι συνήθως και παίζω αυτό το παιχνίδι από 2 μήνες...
3D Asynchronous Learning - MeDiLab
1 διαφήμιση για κάθε τελειωμένο ποτό. Αυτό είναι απολύτως γελοίο. Δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση.
Προσθήκη στη Σύγκριση Vichy Dermablend 3D Correction 25 Nude 30ml ... Προσθήκη στη Σύγκριση Vichy Mineral Blend Make Up Fluid 03 Gypsum 30ml.
Χρησιμοποιούμε το Pixlr μέσω ενός δωρεάν εργαλείου όπως το Microsoft Paint 3D ή μέσω δωρεάν προγραμμάτων με δυνατότητα λήψης όπως το GIMP. Μα γιατί? Ο κύριος