Post by mortmukveduge on Mar 8, 2022 22:51:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ až zkušenost zdarma ▞▞▞
▞▞▞ Jumanji: Epic Run 2022 version ▞▞▞
Jumanji: Epic Run Nuotykių vsa
Jumanji: Epic Run Cabaran gdg
Jumanji: Epic Run Piedzīvojumu spēles krwu
jeho příběh je dobrý a dává dobrodružství, ale jeho ovládání je pomalé a špatné. Prosím, zapracujte na tom
Super animace
tento jumanji epický běh je epická zábava! naprosto miluji tuto hru, je to moje nejoblíbenější hra! díky této hře jsem miloval jumaji ještě víc než předtím. Miluji skutečnost, že můžete běžet v různých scénách. mohlo by být skvělé, kdybyste do aktualizace přidali postavy z filmu jumanji: další úroveň.ale prosím stáhněte si tuto hru, je úžasná!
Jumanji: Epic Run Seiklusmängud bcdl
tato hra se opravdu líbila, ale nudilo mě čekání na vytvoření nové úrovně, takže skončilo odinstalování. nezbaví se toho milovat, dokud neodemknu všechny dostupné možnosti.
Moc se mi to líbí, ale proč to nepřidat jako loď nebo letadlo do vašeho příštího aktualizovaného
Reklamy přicházejí a přinášejí tmavé obrazovky.. Nic není vidět, co se děje, nakonec musíte hru opustit, ztratit skóre a hrát znovu, abyste si uvědomili, že se to samé stalo znovu🙄
Tato hra má takovou chybu, že ji nelze hrát, nechal jsem ji na 1., ale teď ji budu muset smazat. Pokud mohu dát 0 hvězdiček pro hodnocení kontroly, udělal bych to, a tak to platí i pro kontrolu
Dostal jsem hru, vypadá to skvěle, ale v tutoriálu mě požádali, abych skočil, musel jsem přejet nahoru, ale když jsem nic neudělal, nestalo se, zkusil jsem to znovu a znovu to stále nefungovalo, také jsem několikrát skončil a znovu vstoupil do aplikace, ale nic jinak to opravte.
Tolik reklam, nedostali dost peněz od filmové společnosti nebo tak něco? A takové lagy hře se vyhněte!
Unbelievable (CRAZY LABS) se konečně aktualizovalo a nyní nemohu hrát s postavami a skiny, které jsem měl předtím plně odemčené, pokud nezaplatím 7,99 $ TÝDEN (32 $ měsíčně) (383,52 $) ročně, tedy více než 3 amazonské hlavní členství? Než vám dám desetník, budou prodávat Frostiest v jezeře ohně!!! 😠😠😠😠😠😠
Hra je docela laggy a můj telefon má spoustu místa a hrál jsem na tom gta, zatímco jednoduchá běžící hra zaostává? Není problém se zařízením, chtělo by to také více výzev, map a schopností postav a postav
Dragonoid - Block Breaker Brick Blast Arked ruf
Tato hra je dobrý koncept špatně provedený kvůli množství chyb, které má. Mělo by se jednat o hru ve fázi alfa a v žádném případě by neměla být veřejně dostupná. Optimalizace je špatná, sem tam zadrhávání, špatná odezva. Mapy nejsou generovány náhodně, což vede k opakujícímu se zážitku. Zvuky v této hře se také střetávají. Tato hra je nekompletní, působí jako by byla uspěchaná a nedostala potřebné vylepšení, což nakonec vedlo k nedostatku lesku. Také jej správně škálujte.
Jumanji: Epic Run ایڈونچر ywm
ne dost náhodně. ano, bylo by to nekonečné, ale vzory jsou příliš zřejmé.
pro mě jsou hry dobré, ale vibrace jsou při hraní tak rušivé, doufám, že vibrace zmizí, protože to hraji rád.
Právě jsem dostal nový telefon a můj postup ve hře byl smazán, když jsem přenesl zařízení. Nebýt této nepříjemnosti, dal bych této hře pět hvězdiček.
Dal jsem tomu pouze 4 hvězdičky, protože se někdy nepodaří připojit ke hrám Google Play, i když mám wifi.
dobrá grafika, ale ovládání se zpomaluje. být nucen hrát/upgradovat doutnat, chci si hrát pouze s ruby.velmi šovinistické, abychom použili svalnatého muže.
Toto je jen bota z další hry s názvem "temple run" Má 2 hry, které jsou zde zdarma a toto je přesná replika. Jediným rozdílem jsou návrhy postav a trochu scenérie. Ale je to stejný kód.
dá se to hrát jen na timepass, ale je to zábava hrát to se mi líbilo😘 dal jsem 3 hvězdičky kvůli přehnaným reklamám...
Vidím, že lidé zmiňují, že jste na začátku nového roku přidali funkci vibrací a stále jste ještě nedali možnost přepínat její nastavení. Přidejte prosím možnost vypnout vibrace.
dokončil jsem mt. mapa zhatmire, ale nedovolí mi přejít na další mapu?!?! Co teď dělám?!?!?! Můžete to opravit???
Miluji tuto hru, hraji ji s přáteli a oni ji také milují, takže můžete vytvořit zábavnější hry, jako je tato, bez zpoždění a bez dlouhého stahování. taková hra si zaslouží hodnocení 5 hvězdiček.
Tato hra je sotva úžasná, JEN KVŮLI tomu, že nemá žádné optimalizace, tato hra zaostává.
hra se mi moc líbí .... ale když přejetím prstem změním jízdní pruh, má zpoždění .....jinak by to bylo 5 hvězdiček ...opravte plz
Po hraní a se 4 hráči se od mě očekává, že budu platit každý týden, nejen že budu mít přístup k extra úrovním, ale musím zaplatit i za přístup k dalším 2 běžcům, které jsem měl předtím!! Jdi do pekla!!! Žádné peníze odsud nepocházejí!!!!
Řekl jsem vývojářům, že není dobrý nápad, aby vaši zákazníci platili za hru 8 $ měsíčně, aby získali přístup k dalším věcem ve hře. Vývojáři neposlouchali. Možná je to problém s licencí nebo je to prostě jedno. 🙄 Páni! Jsme v pandemii! A v recesi! Měli by napodobit Temple Run 2, Uphill Rush a Uphill Rush USA Racing. Dejte zákazníkům možnost koupit si nové oblasti a nové postavy za rozumnou cenu. A ať si zákazníci udrží svůj pokrok bez ohledu na to, co se děje.
příšerné ovládání příšerná, ale stále dobrá grafika
Nevím jen, jak bude hra záměrně chtít, aby její hráči prohráli
Zábavná hra, která ale neustále padá
Haptickou odezvu nelze vypnout
tato hra byla skvělá, dokud se nerozhodla zpomalit pokaždé, když se objeví reklama (buď sama o sobě, nebo pokud chci pokračovat v běhu po smrti), pak mě vyřadí ze hry a řekne, že hra je zastavena.
Super hra jenom bych přidal do nastavení tlačítko, které vibrace dost mě to štve
Super hra pro ty, kteří mají rádi jumanji super hra
Našel jsem nějaké chyby ve hře, některé z nich jsou zde.. Všiml jsem si, že.... 1. při hraní se hra dostává přes zářez po ukončení a stisknutí tlačítka napájení.... 2. Při posouvání dochází k malému dotykovému problému změnit trasy. 3. Doufám, že to váš tým opraví.A ČEKÁME NA NOVOU MAPU😍😍😍
Je to v podstatě běh v chrámu, který zaostává a má špatnou tvář dwywana Johnsona, prostě nevypadá jako on. A jak svou úroveň vylepšujete, získáváte stále slabšího Avatara, jako je tomu u Rock<karen></karen><kevin></kevin><jack black.
Miluju to tak moc, nemůžu ani odložit svůj telefon. Líbilo se mi to, když jsem to hrál poprvé, je to nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál, je to trochu jako mluvit Tom gold run, ale i tak je to velmi dobré😍😍🤩🤩
hra je skvělá, baví mě všechno! jediný problém, který bych rád vyřešil, je lag.it zaostává online a offline. pokud tento problém přetrvává, možná budu muset tuto aplikaci smazat, i když je hra úžasná
tbh toto je opravdu epická hra, ale výzvy jsou dostupné pouze pro statečné, takže to prosím opravte
hra je dobrá, ale pokaždé, když ve hře něco dělám, trvá načítání.
Omg miluji filmy jumanji, ale tato hra je tak špatná, že se načítá věčnost a je lagy
Nemohu hru vůbec spustit. Pokud se načte do 99.0, tak se zhroutí. Opravdu mě to ruší a chtěl bych vědět, jak to opravit plz
je tam neviditelná bariéra nebo jen štěnice? vždy mě srazí nic v jízdním pruhu.
je to dobré, ale zaostává mi, když je online, ale offline funguje, takže to prosím opravte. čím méně tomu stále dávám pět hvězdiček
Dal jsem 🥇star, protože hra, když jsem nainstaloval aplikaci, když se dokončí načítání, odebere se ze hry
přidejte do hry další úrovně s rozšiřitelným příběhem, postavami, animacemi a úkoly.
Těšil jsem se, až si hru zahraju, ale odinstaluji se, hra se načítá dlouho, má závady, vibruje u všeho, na co se klikne nebo shromáždí, a bez důvodu se zavírá... Je to špatné
Načítání trvalo tak dlouho a v některých bodech, kdy jsem udělal správnou akci, jsem stále narážel do překážek