Post by mortmukveduge on Mar 8, 2022 22:54:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyondium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyondium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa mincí ▞▞▞
▞▞▞ Beyondium 2022 version ▞▞▞
DIRAC Arcade snh
Chce to veľa koncentrácie.
dobre urobené, ale trochu nudné
Beyondium Arkada lcsc
Uplatňujú sa obvyklé vysoké hodnoty produkcie. Vyzerá a znie krásne, bez reklám alebo rušivých prvkov. Koncepčne ide o zvláštny malý ľahký hlavolam, ktorý sa pohybuje rýchlosťou arkády a nie je hneď intuitívne, aká by mala byť vaša základná stratégia (Skrátená verzia: pospájajte bodky. Dlhšia verzia: spojte správne bodky). Po niekoľkých minútach mi to zacvaklo a teraz sa do toho púšťam. Pekná kombinácia šklbania a myslenia na poškriabanie toho svrbenia tetrisu.
Po 5 minútach to začína byť nudné. Nie je to môj druh hry.
Od Monument Valley som nebol taký očarený! Je v tom viac ako spájať bodky; je tam rýchlosť, načasovanie, vzor, unikanie...prenikne vám to hlbšie do mozgu, než si myslíte.
Myslím, že je to úžasné a krásne vyrobené, ale zdalo sa mi to príliš jednoduché a bolo to hotové pomerne rýchlo. Viem, že môžem svoje skóre zlepšovať, ale už neexistujú žiadne ciele. Chcel by som vidieť nejaké objektívne výzvy a nejaké vylepšenia alebo tak niečo. Implementujte niečo také, aby nás to udržalo dlhšie a určite to bude 5-hviezdičková hra.
Červené a modré častice. DNA tiene. Staroveké stroje. Som vedec. Ahoj Henrik. 10/10.
...ale nemohol som sa do toho dostať. Myslím, že sú ľudia, ktorým by sa táto hra páčila, ale ja medzi nich bohužiaľ nepatrím.
Len to nestojí za to
Skvelá hra! Ako vždy sa to Mediocre podarilo
Aj keď dosť nudná hra
Opakujúce sa, nezmyselné a celkovo nudné
Nie pre mňa ďakujem :/
Je to veľmi náročná hra, určite otestuje vašu koordináciu rúk a očí.
DIRAC Аркады bfw
Zábavná, rýchla hra. 5 rôznych scenárov na výber. Neviem, prečo to nie je populárnejšie.
Toto nie je hra, je to zbytočná aplikácia bez odmien a následkov
nuda
Iná hra Smash Hit od Mediocre upútala moju pozornosť už mesiace, ale Beyondium je taká nudná! Nie je jedna vec, ktorá by ma prinútila hrať to znova už po 10 minútach od prvého hrania. Je to tiež príliš ťažké bez akýchkoľvek variácií alebo úrovní. Nuda nuda nuda. Budem predstierať, že peniaze, ktoré som za to zaplatil, boli prejavom uznania za Smash Hit, ktorý budem hrať ďalej. Som si istý, že do pekla nebudem hrať Beyondium. Tak nuda!
No dobre!?!?!?
Je to funkčná hra vo väčšine ohľadov. Grafika by mohla byť lepšia. Skutočná hra začne po niekoľkých minútach celkom nudiť. Spájanie bodiek je z veľkej časti jednoduché a pokiaľ naplníte metre správne farebnými atómami. Opakujúci sa charakter hry nie je príťažlivý.
Nie je to také vzrušujúce ako smeč alebo nedochádza.
Mal by si to vyskúšať.
Páči sa mi to
Ale prečo si zmenil názov dirac na berýlium 2016 bol som divný kamarát.
Naozaj náročné
Nechápem, prečo ľudia nemajú radi túto hru; je to skvelý koncept krásne prevedený.
Po niekoľkých kolách nadbytočné
Zábava
Príjemné, ale rozhodne nestojí za 2 doláre
Priemerná je zvyčajne úžasná, ale táto hra je nudná!
Zábavné hranie a pravdepodobne jednoduchšie, než bolo zamýšľané, vďaka Spen na mojej poznámke 5. Stojí za 2 doláre
Rozhranie vyzerá skvele, ale hra je naozaj hlúpa.
Keď sa mi chcelo plakať nad rozchodom, hral som túto hru, veľa som toho nerobil, a preto ma zamestnávala
Vďaka Beyondium sa budete cítiť múdro
Nie tak dobre spracované ako iné priemerné hry
شعلة - درّب عقلك يومياً Utbildning oskt
Je to najlepšie aplikácie hry roku 2016!!!!!milujem to
Fayn limes máš pravdu. Táto hra je len pre ppl s brianmi. A nie pre idiotov. Tí, ktorí majú radi hry s prehľadom, sú dobrí. Táto hra je veľmi dobre urobená, ako keby ju rozbila, veľmi dobre spravená. Veľmi návykové. Spojte bodky a kombinácie. Aký lvl tvojho intelektu. Trpezlivé a rýchle myslenie je táto hra. Jednoduché a predsa komplikované. Grafika je veľmi lákavá a dobre tvarovaná. Musíte, ak máte radi strastiplné hry.
Kúpil som si veľa priemerných hier. Tento, hoci je krásne vykreslený, jednoducho nemá dôvod pokračovať v hraní. Zaokrúhľovanie nahor? Subatomový kovboj? Ľutujeme, toto nemôžem odporučiť.
Super nuda. Kiežby som stále mohol dostať náhradu
Keď to hrám, cítim sa ako v budúcnosti.ako, nie je to hra, ale nejaký futuristický minulý čas, ktorým sa ľudia zabávajú, keď si užívajú budúce drogy, ktoré im pomôžu vydržať viac ako 1 minútu hrania, kým sa ich životná skala vyčerpá, a získajú neuveriteľné skóre. Potrebujem budúce drogy, aby som mohol byť v tejto "hre" lepší. stále je to však zábava. lol. hra však často padá. opravte to prosím. Vďaka.
Beyondium Arkada gdkq
Vyzerá to ako hra pre ľudí, ktorí zúfalo chcú zabiť čas.
tato hra je jedna z mojich oblubenych hier
Príliš sa opakujúce
Pekný
Skvelá hra, ale prial by som si viac popisov o tom, čo veci robia. Akoby som netušil, čo tie čierne molekuly robia LOL.
Beyondium Arcade apo
Hovorte o platení za žiadnu akciu, záhadu alebo prekvapenie. Daj mi od toho pokoj.
Táto hra je tak majestátna!
Nie je to zábavná hra
Aspoň som získal všetky úspechy na úrovni tutoriálu, je to jednoduchšie. Bez replay hodnoty, bez zápletky, bez príbehu.